FGBMFI België
Internationale Volle Evangelie Zakenliedengemeenschap
Full Gospel Business Men's Fellowship International

De gelukkigste mensen ter wereld

"Vrienden," zei ik, "ik geloof dat God voor een ieder van zijn dienaren een bepaalde gave heeft, een speciale bekwaamheid, om in Zijn Koninkrijk te gebruiken. Als we die gave vinden — en hem gebruiken — zullen we de gelukkigste mensen ter wereld zijn. En als we hem niet vinden, dan kunnen we nog zulke geweldige dingen doen, maar zullen we ons toch diep ongelukkig voelen. -- Demos Shakarian

Getuigenis van
Bart De Wolf,
Licenciaat Informatica

Ik ben Belg, geboren in 1966 te Etterbeek.

Mijn vader was leraar Nederlands en mijn moeder was huismoeder. Na mij werden mijn twee zussen geboren.

Twaalf jaar katholieke godsdienstles in de lagere en middelbare school maakten dat ik me afvroeg of God echt bestond. Maar ik kwam toen niet tot geloof.

Na nog vier jaar studie, ditmaal aan de Vrije Universiteit Brussel waar we geen godsdienstlessen meer hadden, dacht ik nog nauwelijks na over religieuze themas.

En ik sprong met beide voeten vooruit het wereldse leven in. Al snel woonde ik samen met een vriendin. Aan het experimenteren met alcohol en pillen. Alle esoterische zaken zoals I Tjing, Feng Shui, enzovoort achterna lopend. Geobsedeerd met het seksuele, kwam ik er uiteindelijk toe prostituees, clubs en massagesalons te bezoeken. Ik bewoog mij aan hoge snelheid verder op de trap van de wereldse ervaringen, maar was me er niet van bewust dat deze trap eigenlijk de dieperik in leidde...

Na een paar jaar beëindigde ik de relatie met de vriendin, en daarna had ik enkele drie-maand-lange relaties. Toen, op een moment van eenzaamheid, wanhoop en droevigheid, zei ik luidop dat ik zo niet meer verder wou, en dat ik nu zou trouwen.

Korte tijd nadien ontmoette ik een jonge vrouw uit El Salvador in een yogales in Brussel. Ze werd zwanger en toen besloten we te trouwen en naar El Salvador te verhuizen. In Juli 1996 verhuisden we naar El Salvador. Op het einde van datzelfde jaar werd onze eerste dochter geboren.

In 1997 werd ik voor het eerst in mijn leven uitgenodigd op een spaanstalige afdeling van FGBMFI. Het trok mij zo aan dat ik onmiddellijk lid werd. Maar enkele maanden later kon ik gedurende twee opeenvolgende weken niet naar de wekelijkse bijeenkomst gaan, en daarna was ik het vergeten.

In 1998 herinnerde ik me het, begon opnieuw te gaan en ging naar een opleidingsweekend. Datzelfde jaar begon ik ook naar de kerk te gaan. Er gebeurden veel zaken die me deden groeien in het geloof en me ertoe leidden Psalm 26:1 als mijn levensvers te adopteren : Ik heb ONWANKELBAAR vertrouwen in u, Heer.

Mijn tweede dochter, enige zoon en derde dochter werden allemaal in El Salvador geboren.

Gedurende de laatste tien jaar van mijn verblijf in El Salvador was ik actief lid van een spaanstalige FGBMFI-afdeling in de hoofdstad San Salvador.

In mei 2010 verhuisden mijn gezin en ik terug naar België.

Sinds 2010 ben ik in België terug werkzaam als IT-er, meer bepaald analist-programmeur, werkend met Oracle Databases en ontwikkelingstools.

Beste lezer: ik werd opgeleid voor een succesvol leven. Maar ik werd overspoeld en ingepalmd door de aanbiedingen van genot in dit leven. En ik verloor me steeds meer en meer.

Maar Matteus 18:11 zegt: "Want de mensenzoon is komen redden wat verloren was." Jezus kwam tussen in mijn leven. Hij redde me uit mijn verloren toestand en gaf me een nieuw leven.

En hij is bereid voor jou hetzelfde te doen. Laat jij je ook redden?

Ontdek hoe God ook aan jou een nieuw leven kan geven!.

Full Gospel Business Men's Fellowship International Belgium vzw
Tresoriersstraat 6 8980 Zonnebeke
Ondernemingsnummer 0804.635.883
RPR Gent, afdeling Ieper
www.fgbmfi.be
info@fgbmfi.be
Copyright © 2019-2023
Alle rechten voorbehouden